Resultat SM Cykel

För bildgalleri klicka här!

RSG åkte till Brand SM i cykel med ett rekordstort gäng i år, helt fantastiskt!

Tempot kördes i Halmstad på en solig och fin bana. Det var kul att se att Anton Hansson samt Jimmy Andersson från tekniska ställde upp och körde i H21 -klassen, hoppas ni drar med er fler deltagare från dagtidssidan nästa år!

H30 såg fantastisk ut för RIF:ens räkning då nyanställda Fredrik Edin vann tätt följd av Dennis Klaar samt Emil Rydh. Alla valörer till götet där!

H50 så hade Kjell Bengtsson samt Teddy Andersson en ack så viktig intern duell om 5:e platsen. Två erfarna cyklister från Ad-station där Teddy var starkast denna gång.

I H60 så sopade pensionär Kalle Alexandersson banan och bärgade komfortabelt ett guld!

Det delades ut ett lagpris i tempo och där vann GBGpolismäns IF. RIF slog med sin 4:eplats iallfall BIK:ens 5:e (Stockholm Brand)

Bra ordnat MTB-lopp dag två med en kul bana som mestadels bestod av relativt snabbåkt singletrack med inslag av omkörningspartier på gräs. Vädret var 100% lera och regn vilket bäddade för tuffa förhållanden. Det var masstart där samtliga klasser startade samtidigt på en 700m lång gångbana. Stressigt värre!

Noterbart är att Fredrik Edin som även vann sin tempoklass bärgade totalsegern i MTBn, Hurra! Linus Arneqvist körde hem ett silver i H40

Varbergspolisen hade ett nästan omöjligt arbete att i efterhand reda ut resultatlistan, när det var nummerlappar helt dränkta i lera.

Härligt att se så många Göteborgare på startlistan! Jag vet att vi kan dubbla siffrorna inför 2022 om alla släpper prestationsångesten och bara kommer till start.

// Erik Skåpdal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *