Medlem

Varför skall jag vara med i idrottsföreningen?

Fin tradition sedan 1922 där nästan samtliga anställda inom RSG är med.  Social & Sportslig gemenskap där ett axplock av aktiviteterna är Nordiska Brandmästerskapen, Newcastleutbytet, Göteborgsvarvet, Vårruset, WPFG, Räddningstjänstens Idrottsmedalj, Alla typer av Brand-SM såsom skidor, fotboll, cykel, badminton, golf, handboll & triathlon. Vi har för tilfället tre aktiva korplag. 2 i fotboll och 1 i innebandy.

Åk med på resor och evenemang. Idrottsföreningen ger ekonomiskt stöd vid anmälningsavgift/resa/boende/bankett

Möjlighet att hyra Skatåsstugan för privata arrangemang

Viktigt är att ha i åtanke att föreningen bygger helt på ideellt arbete, det är du som medlem som är med och berikar den. Känner du att du har ideer, frågor eller konstruktiv feedback, kontakta gärna någon i styrelsen. Du kanske t.ex vill starta ett korplag i någon sport och tycker det hade varit kul att göra det i RIFs regi. Vi tycker det hade varit roligt om fler som jobbar som "dagtidare" men även deltidsbrandmän hänger på lite mer arrangemang.

Idrottsföreningen välkomnar alla som medlemmar. Medlemsavgiften på 200:- dras en gång per år på din lön. För att bli medlem i Räddningstjänstens Idrottsförening så kontaktar du Jakob Söderberg tfn: 0703058643

// Styrelsen