Skatåsstugan

Skatåsstugan – Klubbstuga nr 20 i Skatås Klubbstugeby:
Klubbstugan ligger vackert belägen vid Skatås Motionscentral. Ett fritids- och rekreationsområde som besöks av många göteborgare i alla åldrar. Vår stuga är en av 21 stugor. Alla anställda på RSG har den ypperliga möjligheten att bruka stugan vid ombyte/dusch/bastu vid enskild aktivitet i skatåsområdet. Stugan är uppdelad i två delar. Ena delen är tillgänglig för alla med ”tagg” och innefattar två omklädningsrum med dusch + bastu. Den andra delen innehåller kök och samlingslokal och för att komma åt den behöver du speciell nyckel.

Bokning av stugan kvällstid & helger
Vill du låna stugan för privata arrangemang kvällstid och helger?
Bokning av stugan görs för tillfället via outlook express, där du bokar stugan som du bokar ett möte med möteslokal.
Är du pensionär och vill boka stugan? Ring till någon i styrelsen så försöker vi hjälpa dig.  

RSG’s växel har nycklar & hyresavtal som skall skrivas under. Vi har skyldighet och det är ett krav på dig som användare att du/ni visar den hänsyn och respekt som omgivningen kräver i en stor motionsanläggning. Se också till att sköta städning ordentligt efter dig så vi kan fortsätta ha denna möjlighet kvar i föreningen.

Praktisk Info för dig som lånar stugan

  • I samlingslokalen är det tillåtet att vistas max 50 personer av utrymningskäl. Det finns bord, porslin & glas därefter.
  • Det finns ett kök med kaffebryggare och matlagningsmöjligheter.
  • Grill saknas
  • Lokalen har en soffgrupp där ca 10 personer kan sitta

Vi hälsar Dig och Dina vänner välkomna till Klubbstuga nr 20 i Skatås Klubbstugeby och hoppas att Ni skall trivas. / Styrelsen

Frågor som rör stugan:
Intendent – Bo Jansmar   0706-593049