Nordiska Brandmästerskapen 2 – 6 Sep 2024 Helsingfors

För er som inte varit med på Nordiska Brandmästerskapen tidigare kan vi berätta att det är en tillställning med historiska anor. Räddningstjänstpersonal från Sverige, Norge, Finland & Danmark tävlar och umgås under fyra dagar. Vanligtvis brukar det vara runt 300 deltagare på Nordiska som avgörs vartannat år, denna gång är det Helsingfors som står för värdskapet. Tävlingarna utgör grunden för arrangemanget men det sociala utbytet är minst lika viktigt och brukar vara mycket trevligt!    

Grenar

  • Fotboll
  • Innebandy
  • Terränglöpning 5 & 10km
  • Discgolf (Social gren)

Avresa från Gårda brandstation den 2:e september kl. 08.00. Hemkomst från Helsingfors den 6:e september em/kväll. Ditresan kommer ske med buss till Stockholm och vidare med färja till Helsingfors. Hemresa med flyg.

Anmälningsavgift för medlemmar i RIF är endast 1500kr. I det ingår resa (buss, båt, flyg), anmälningsavgift, boende, frukost, bankett & kamratmiddag.

Vid anmälningstillfället betalas 3000 kr. Efter genomförd tävling återbetalas 1500 kr. Skulle man, oavsett anledning, inte åka med på resan kommer inget att betalas tillbaka. 

Anmälan och betalning görs senast den 1:e maj till Ernst Norling på ernst.norling@rsgbg.se alt på telefon: 0730610133. Platserna är begränsade och för att vi i idrottsföreningen skall kunna planera inför resan så får ni gärna anmäla er så fort som möjligt. Betalning görs till RIF:s plusgiro konto 626751-2, märk betalningen med för och efternamn samt NM 2024

En kommentar till “Nordiska Brandmästerskapen 2 – 6 Sep 2024 Helsingfors”

  1. Hej ! Önskar anmäla mig till Helsingfors 2-6/9-24 om det finns plats att få deltaga som pensionär.
    MVH Owe Christell
    Mobil 0706-293792

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *