Skatåsstugan

Skatåsstugan - Klubbstuga nr 20 i Skatås Klubbstugeby:
Klubbstugan ligger vackert belägen vid Skatås Motionscentral. Ett fritids- och rekreationsområde som besöks av många göteborgare i alla åldrar. Vår stuga är en av 21 stugor. Alla anställda på RSG har den ypperliga möjligheten att bruka stugan vid ombyte/dusch/bastu vid enskild aktivitet i skatåsområdet. Stugan är uppdelad i två delar. Ena delen är tillgänglig för alla med "tagg" och innefattar två omklädningsrum med dusch + bastu. Den andra delen innehåller kök och samlingslokal och för att komma åt den behöver du speciell nyckel. 

Bokning av stugan kvällstid & helger
Vill du låna stugan för privata arrangemang kvällstid och helger? Bokning av stugan görs via RSG's växel tfn 031-3352600. De har där ett bokningsssytem, nycklar & hyresavtal som skall skrivas under. Vi har skyldighet och det är ett krav på dig som användare att du/ni visar den hänsyn och respekt som omgivningen kräver i en stor motionsanläggning. Se oxå till att sköta städning ordentligt efter dig så vi kan fortsätta ha denna möjlighet kvar i föreningen.

Praktisk Info för dig som lånar stugan

  • I samlingslokalen är det tillåtet att vistas max 50 personer av utrymningskäl. Det finns bord, porslin & glas därefter. Tyvärr saknas det för tillfället 10 stolar. Så ta med egna om du planerar 50 sittande personer.
  • Det finns ett kök med kaffebryggare och matlagningsmöjligheter.
  • Grill saknas
  • Lokalen har en soffgrupp där ca 10 personer kan sitta

 Vi hälsar Dig och Dina vänner välkomna till Klubbstuga nr 20 i Skatås Klubbstugeby och hoppas att Ni skall trivas. / Styrelsen

Frågor som rör stugan:
Intendent - Bo Jansmar   0706-593049

Karta