Alliansloppet – Standby blue light challenge

Hej alla RIFare! Här kommer en härlig inbjudan från polisen i Trollhättan. Tyvärr ligger inte rullskidor som ”brandsm-gren” men loppet är gratis så väl värt att åka dit? Skriv gärna i kommentarsfältet här om ni tänkt åka så kan vi ju synka ihop oss från RSG

Standby bjuder in alla blåljus-anställda; poliser, brandmän och ambulanspersonal, att deltaga i Standby Blue Light Challenge, ett startled i Alliansloppet i Trollhättan 25 augusti 2018.


Nyhet för i år är att vi öppnar upp alla klasserna; du kan alltså åka 16, 32 eller 48 km rullskidor! Detta gäller även Polis-SM som i år körs för andra året i samband med tävlingen! Så är du polis och medlem i en polisidrottsförening är du välkommen att anmäla dig till Polis SM som arrangeras av Trollhättepolisens IF.
Standby bjuder på startavgiften för Blue Light Challenge och för att deltaga i Polis SM betalar man 100 kr i samband med anmälan. Standby finns på plats i start- och målområdet för att ta hand om er åkare så ni får en bra uppladdning innan loppet och även en skön återhämtning efteråt.

Läs mer på
http://www.alliansloppet.se

StandbyBlueLightChallenge-Affisch-2018

En kommentar till “Alliansloppet – Standby blue light challenge”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *