Medaljregn i Linköping

Brand sm orientering avgjordes i år i platta Linköping

Efter några avhopp på grund av sjukdom så blev det 5 friska rifare som åkte upp till Lasse Winnerbäcks barndomsstad för att kampas i skogen.

Första dagen var det långdistans vilket är ca 8km fågelvägen för öppna herrklassen (Det går dock att springa längre om andan faller på) . Det fick Mattias Nilsson erfara. Han räknade in 19km på gpsen vid målgång och var enligt egen utsago både mör i låren och sinnet. På kvällen var det sedvanlig samkväm över en sejdel och god mat. Dagens ”Bommar” gås igenom i detalj och frambringar mycket skratt.  På schemat dag två står mellandistans. En friluftsterräng fylld av luriga småstigar gjorde navigationen lite styltig men totalt kunde RIF räkna in totalt 2 guld, 1 silver och 4 brons till slut.

Värt att notera från i år är att Dam21 polis var största klass med 14 startande. Grymt kul att tjejerna har sån fin återväxt i leden. Nästa står Södertälje som värd, häng gärna på, även du som inte provat innan. / Erik Skåpdal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *