Katarina

Traditionen som aldrig dör!

Då har vi åter igen mötts. Det årliga utbytet med Katarina Brandstation i rinkbandy har gått av stapeln för 58è året i rad!

En torsdag i mars hämtade vi upp Stockholmarna på centralen och det blev ett gott återseende. Sedan bar det av mot Marconihallen för att mötas på isen som ”fiender”. Matchen stod länge och vägde men vinsten kammade vi göteborgare till sist hem. Där efter bar det av till Mölndals Brandstation för bankett. Detta är utbytets höjdpunkt då vi har chansen att höra om alla gamla bränderna som pensionärerna har att berätta om, ta del av Bosse ”kössens” skönsång, analysera matchen och allt det andra som hör traditionen till!

Stockholmarna sov på Mölndal och stannade två nätter. Under fredagen bjöd Göteborg på strålande sol och de fick uppleva Göteborgs vackra skärgård. Jag vill passa på att tacka alla inblandade som gör att denna tradition lever vidare.

Vi möts på planen men vi möts fram för allt nu mera som vänner! Detta utbyte är både unikt och fantastiskt!

                                                                                                                              /182an

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *