Rapport från KM Brädspel 2022

13 stycken gjorde en mysig novemberkväll upp om den sexiga titeln ”Klubbmästare i brädspel”. En social kväll som blev mycket lyckad.

Det var uppdukat med 3stycken ”bord” med spelet Carcasonne, Bi-bim-bap (Koreansk mat), öl & snacks. Som tur var sprang deltagarna ”8an” innan ihop så det fanns utrymme för skräpmat. Spelkvällen började vid 18.00 och var slut runt 22.30. Då hann vi med tre omgångar av spelet. Totalt spelades 2 gruppspelsomgångar och en finalomgång där både, C, B och A finalsegrarna hade chans på pris så spänningen hölls vid liv till kvällens slut.

Till slut stod en kalv som slutsegrare i A-finalen, 075 Linus Ohlsson. Tätt därefter följt av brädspelsoraklen Ernst Norling & Jörgen Bech. Noterat är att Linus inte hade spelat spelet innan kvällen började. Men listig som en räv högg han underifrån och kammade hem förstapriset, Grattis!

Nästa år blir garanterat en repris, kanske med annat spel. Kom gärna med förslag. Den här typen av sociala arrangemang är dunderbra för att minska avstånden i förbundet och bygga broar.

// Erik Skåpdal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *