Årets RIFare 2022

I år tilldelas utmärkelsen Carl–Johan Falk!

  Den vanligaste motiveringen till det här priset är att personen i fråga har engagerat sig själv och andra inom föreningen, den här gången är dock den främsta motiveringen en exceptionell insats.

  Under Nordiska Brandmästerksapen i Stockholm gjorde Carl-Johan 8 mål på 4 matcher var av 3st i finalen mot Oslo som vi vann med just 3-0. Fotboll är ju en lagsport men det är helt klart en underdrift att säga att utan hans prestation hade våra chanser att ta hem guldet varit försämrade.

  Carl-Johan är en väldigt aktiv RIF’are och brukar delta i flertalet olika tävlingar och arrangemang under året, alltid med ett leende på läpparna. Jag hoppas att hans prestation och engagemang kan vara en inspirationskälla till andra inom vårt förbund.

  Vi i styrelsen tackar och gratulerar Carl-Johan Falk som blir årets RIF:are 2022.

Vid pennan – ordf Ernst Norling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *