KM Brädspel – Rapport

Det blev till slut 11 stycken på startlinjen i historiens första KM i brädspel. En social kväll som blev mycket uppskattad och lyckad.

Det var uppdukat med 3stycken ”bord” med spelet Settlers of Catan, pizza & snacks. Som tur var sprang deltagarna ”8an” innan ihop så det fanns utrymme för skräpmat. Speletkvällen började vid 18.00 och var slut runt 22.30. Då hann vi med tre omgångar av spelet. Totalt spelades 2 gruppspelsomgångar och en finalomgång där både, C, B och A finalsegrarna hade chans på pris så spänningen hölls vid liv till kvällens slut.

Till slut stod undertecknad som slutsegrare i A-finalen, tätt följt av multikonstnären Mikael Polgary & brädspelsoraklet Ernst Norling.

Nästa år blir garanterat en repris, kanske med annat spel. Kom gärna med förslag. Redan har önskemål om en bordshockeyturnering inkommit. den här typen av sociala arrangemang är dunderbra för att minska avstånden i förbundet och bygga broar.

// Erik Skåpdal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *