Berättelse från KM Padel 2021

Äntligen var det dags för ett nytt Padel-Km! Det var ett stort intresse innan och på speldagen var det 48 väldigt motiverade padelspelare som kom till start i Pdl:s hall i Sisjön.

Vi hade 8 banor och det var ett otroligt tempo från start. Innan tävlingen viskades det i korridorerna att det spelades och tränades väldigt mycket padel bland våra rif:are och det märktes. Det finns många duktiga padelspelare i vårt förbund!

Vi spelade först ett gruppspel med 36 matcher med härlig intensitet. Därefter var det dags för åttondelsfinaler och det blev genast tuffare matcher. Där spelade vi ett set och den jämnaste åttondelen fick avgöras med ett tiebreak och det slutade med seger för Martin Lindsten och Christian Kenneby med 15-13!!

De som inte gick vidare från gruppen spelade nu i två tröstgrupper och där bjöds det på jämna och roliga matcher. Efter en final mellan gruppsegrarna stod Jörgen Jakobsson och Magnus Malmqvist som segrare i denna delturnering, Grattis!

I slutspelet tog sig Johannes Hofdell tillsammans med Thomas Johannesson till final där de ställdes mot Erik Lundin och Pär Andersson. Det var fullsatt på läktaren och det bjöds på en mycket välspelad final där Pär-Erik som de kallades av sekritariatet stod som segrare och därmed blev Rsg:s bästa padelpar 2021!! Stort Grattis!!

// Vid pennan Niclas Sahlberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *