Rif anordnar Seriespel i Padel 2022!

Vecka 3 år 2022 spelas de första omgångarna av vår nya Padelserie för anställda Rif-medlemmar på Rsg.

Vi kommer att spela var tredje vecka med uppehåll under stora delar av semestern.

Vi spelar onsdagar och fredagar kl 9-11 i pdl sisjön. Alla klasserna på samma plats, samma tid för att vi ska få träffas och ha kul! Om ni någon gång inte lyckas få ihop alla fyra spelare den utsatta tiden går det att flytta matchen till en annan dag, men helst inte, för vi vill ju träffas allihopa:)

Skulle din partner vara sjuk eller skadad är det ok att låna in en reserv så länge en från originallaget spelar. Varje match får en timme på sig att spela bäst av tre set med golden point. Skulle det bli ett lika i set blir tredje set ett supertiebreak. Detta ska enligt erfarenhet hinnas med på en timme.

Du anmäler dig med din partner i valfri klass. Vi spelar sex omgångar på våren, start vecka 3 och fem omgångar på hösten med start vecka 33 i ett seriesystem där alla lagen i klassen/ligan möter varandra en gång under året. Detta till en kostnad av ca 1500 kr per par.

Ligorna kommer att ligga i Backhandsmash som är en del av Matchi-appen. Där ska vi kunna se spelschema, resultat, tabell mm. Klasserna som går att anmäla sig till är: Open, Oldboys (från 50 år), mixedklass, nybörjare+ medel-, damklass.

Det krävs intresse/flera anmälda för varje klass för att den ska bli av.

Ni anmäler er till niclas.sahlberg@rsgbg.se senast den 1e januari 2022.

Skriv era namn. Önskad klass. Stationstillhörighet. Lag om ni jobbar skift.

Betalar gör vi på plats vid första omgången.

Mer info kommer när anmälningarna är klara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *